Peste 10.000 de ieşeni protestează pe străzile oraşului, scandând, printre altele, "Moldova s-a trezit” şi "Sunteţi o ruşine mare, mergeţi toţi la închisoare”, în timp ce pe o pancartă se poate citi: "De Sfântul Valentin, nu vreau trandafiri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestanţii au stat două ore în Piaţa Unirii, apoi au pornit în marş pe artele oraşului. Spre deosebire de serile precedente, manifestanţii au schimbat traseul, alegând să se deplaseze către Podu Roş, iar apoi să revină în centrul municipiului.

Jandarmii au încercat să-i convingă pe manifestanţi, fără succes, să respecte traseul din zilele trecute, motivând că străzile de pe noul traseu sunt înguste.

După ce jandarmii au acceptat schimbarea traseului, oamenii au scandat "Cinste lor, cinste lor jandarmilor”.

Oamenii se manifestă mult mai zgomotos ca la manifestările precedente, ei scandând, printre altele, "Vreau să rămân în România, nu legalizaţi hoţia”, "Moldova s-a trezit” şi "Hoţii, Hoţii”, în timp ce pe una dintre pancarte se poate citi: "De Sfântul Valentin, nu vreau trandafiri”.

Mulţi dintre protestatari solicită demisia Guvernului.

Circulaţia rutieră este blocată pe traseul Piaţa Palatului Culturii-Podu Roş, aceasta fiind una dintre cele mai aglomerate artere din oraş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.