Peste 1.900 de case de amanet, săli de jocuri, unităţi poştale şi bancare, spaţii comerciale şi alte unităţi şi instituţii care operează cu valori au fost verificate de poliţişti în ultima săptămână. Au fost aplicate peste 300 de amenzi în valoare totală de 180.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), la nivel naţional au fost desfăşurate 324 de acţiuni pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective.

Astfel, au fost controlate 1.927 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi IFN, societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet şi unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unităţi poştale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar şi alte categorii de unităţi.

În urma controalelor, pentru nereguli poliţiştii au dat 304 amenzi în valoare de 182.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au constatat trei infracţiuni, pentru comiterea cărora sunt cercetate două persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.