Peste 1.000 de permise de conducere şi 304 certificate de înmatriculare au fost reţinute şi peste 15.000 de amenzi au fost aplicate în trei zile de poliţiştii rutieri într-o acţiune desfăşurată în toată ţara pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 17 – 19 noiembrie, poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune la nivel naţional pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic şi pentru sancţionarea celor care depăşesc limitele legale de viteză.

În urma acestor activităţi, poliţiştii au aplicat 15.687 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 9.482 pentru depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au reţinut 1.042 de permise de conducere, dintre acestea 494 fiind pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai multe de 50 de kilometri pe oră.

Poliţiştii au retras şi 304 certificate de înmatriculare şi au constat 153 de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.