Mai multe percheziţii au loc, miercuri, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Arad, la Spitalul Judeţean Arad şi la laboratoarele celor două înstituţii, într-un dosar care vizează modul de realizare a testelor COVID - 19. Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) a precizat că dosarul vizează ”gestionarea defectuoasă a situaţiei epidemiologice în perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: DGA confirmă percheziţiile desfăşurate la DSP Arad şi la Spitalul Judeţean Arad, ”într-un caz de gestionare defectuoasă a situaţiei epidemiologice în perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă”. 

Percheziţiile sunt în derulare la ora transmiterii acestei ştiri. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, percheziţiile care au loc la Direcţia de Sănătate Publică Arad, la Spitalul Judeţean Arad şi la laboratoarele celor două înstituţii vizează o serie de ilegalităţi care au avut loc în modul de gestionare a crizei coronavirusului.

În speţă este vorba despre suspiciuni privind realizarea testelor de coronavirus. 

Percheziţiile sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cu sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.