Poliţiştii din Prahova efectuează, la această oră, percheziţii la persoane bănuite că ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice şi tone de motorină, din societăţi comerciale, locuinţe şi autoturisme, valoarea prejudiciului fiind de 170.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La această oră, poliţiştii din Prahova şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale efectuează două percheziţii în localitatea Floreşti la persoane bănuite că ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice şi tone de motorină, din societăţi comerciale, locuinţe şi autoturisme, anunţă, marţi dimineaţă, Poliţia Română.

Reprezentanţii IGPR precizează că valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 170.000 de lei.

"Activităţile vizează persoane bănuite că, în perioada septembrie - octombrie 2016, ar fi săvârşit mai multe furturi din locuinţe, autoturisme şi societăţi comerciale, de pe raza localităţilor Cocorăştii Colţ, Blejoi, Floreşti şi Comarnic, judeţul PrahovaŢ, mai arată Poliţia Română.

Poliţiştii vor pune în aplicare două mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.