Un număr de 768 de zboruri (aterizări şi decolări) de pe Aeroportul ”Henri Coandă” au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, între 14-20 iulie, în creştere uşoară (+ 27 zboruri) faţă de săptămâna anterioară, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În intervalul 14-20 iulie 2022, pe Aeroportul Henri Coandă, un număr de 768 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu o creştere uşoară (+ 27 zboruri) faţă de săptămâna anterioară. Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piaţă a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe s-au înregistrat la Wizzair (165 de zboruri), Tarom (158 de zboruri), Blue Air (134 de zboruri) şi Ryanair (99 de zboruri)”, anunţă CNAB.

În acelaşi interval de referinţă, doar 8 zboruri au fost anulate de către companiile aeriene faţă de 18 în săptămâna anterioară.

În intervalul 14-20 iulie, pe AIHCB au fost operate 2.361 de zboruri (2168 regulate şi 38 chartere).

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.