Doi bărbaţi, angajaţi ai unei firme private de securitate care are contract cu Spitalul Judeţean din Brăila, au fost filmaţi în timp ce se ceartă cu un aparţinător, nemulţumit că nu i-a fost permis accesul cu autoturismul în curtea unităţii sanitare. Unul dintre bărbaţi îl înjură şi face semne obscene, în timp ce al doilea, îi spune celui care filmează: „aşa vorbeşti cu lumea, aşa primeşti!”. Poliţia judeţeană Brăila a deschis un dosar penal după apariţia imaginilor în spaţiul public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imaginile publicate de portalul web debraila.ro se vede cum doi bărbaţi, care poartă tricouri cu inscripţia „Alfaro Secuity” se ceartă cu un bărbat care îi filmează. 
Ambii bărbaţi folosesc expresii obscene, iar la un moment dat unul dintre ei face gesturi obscene către cel care filmează. Când acesta din urmă atrage atenţia asupra limbajului neadecvat, celălalt i-a replicat: „aşa vorbeşti cu lumea, aşa primeşti drept răsplată!”.  
Conform jurnaliştilor de la debraila.ro, bărbatul înjurat a povestit că agenţii de pază i-au cerut să se legitimeze şi au devenit agresivi verbal şi fizic atunci când le-a solicitat să ridice bariera pentru a intra în curtea interioară a spitalului, motivând că avea în maşină o femeie gravidă în luna a opta. 
După apariţia imaginilor în spaţiul public, Poliţia judeţeană s-a autosesizat şi face verificări.
„Ieri, 8 iulie a.c., în spaţiul public a fost postat un filmuleţ video, în care erau prezentaţi doi agenţi de pază ai spitalului judeţean, ce ar fi avut un comportament neadecvat, adresând injurii şi expresii jignitoare unei persoane. În acest context, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificaţi cei doi bărbaţi, în vârstă de 38 şi 57 de ani, ambii din municipiul Brăila. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a transmis, duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.