Suma de 300.000 de euro a fost colectată de la eparhiile Bisericii Ortodoxe Române şi va fi oferită celei din Grecia pentru a ajutorarea persoanelor afectate de incendiul din 23-24 iulie, din apropiere de Atena, anunţă Patriarhia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patriarhia Română anunţă, într-un comunicat de presă transmis joi, că, în urma apelului pentru ajutorarea Bisericii Ortodoxe a Greciei, după tragicul incendiu din apropierea Atenei, din 23-24 iulie, a adunat din partea eparhiilor Bisericii Ortodoxe Române suma de 300.000 de euro.

"Această sumă va fi dăruită pentru acoperirea nevoilor urgente ale celor afectaţi de incendiu şi reprezintă un semn de frăţească solidaritate cu Biserica Ortodoxă a Greciei şi cu poporul elen", arată reprezentanţii Patriarhiei.

La sfârşitul lunii iulie, cele mai grave incendii din istoria Greciei au devastat împrejurimile staţiunii balneare Mati, în Attica, regiunea Atenei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.