Participanţii la protestul faţă de Guvernul Grindeanu de la Braşov, al căror număr a ajuns în final la 2.000, au întins un tricolor de 12 metri în Piaţa Sfatului şi au cântat ”Deşteaptă-te române!”, protestul încheindu-se după mai mult de trei ore, fără incidente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primii braşoveni au ajuns în faţa sediului Prefecturii începând cu ora 18.00, iar după aproximativ o oră şi jumătate numărul acestora a depăşit 800.

Iniţial, oamenii au scandat lozinci împotriva Guvernului în faţa Prefecturii, după care au plecat într-un marş pe străzile din centrul Braşovului.

Ei au avut pancarte cu mesaje precum ”Dragnea nu uita, aşteptăm şi cartea ta“, ”Tăriceanu, Penal, Demisia“, ”Respectăm votul dat, dar dorim Guvern competent şi curat“, ”Toate popoarele au hoţii lor, dar nu toate popoarele le permit hoţilor să conducă“,  ”Luptăm pentru o ţară curată“ sau ”Guvernaţi fără să furaţi“. 

În timpul marşului, numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 2.000, oamenii strigând ”Hoţii“ şi ”Demisia“.

Manifestanţii şi-au încheiat marşul în Piaţa Sfatului, unde au întins un drapel uriaş. Tricolorul a avut 12 metri lungime şi 8 metri lăţime şi a fost confecţionat la Sibiu. Un număr de 113 braşoveni au donat bani pentru achiziţionarea acestuia.

În timp ce tricolorul uriaş era purtat de zeci de oameni, protestatarii au cântat Imnul Naţional. 

Protestul s-a încheiat după mai mult de trei ore, fără incidente, braşovenii spunând că vor ieşi în stradă şi duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.