O parada militară şi a mijloacelor de intervenţie, o ceremonie religioasă, depuneri de coroane, precum şi un concert de fanfară vor avea loc, de Ziua Naţională, în municipiul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestările de Ziua Naţională vor debuta la Galaţi, la Catedrala Arhiepiscopală, la ora 10.00, cu Te Deum, după care, la Mausoleul Eroilor de la Cimitirul ”Eternitatea” va avea loc un ceremonial militar şi religios, între orele 11.00 şi 12.00, care va cuprinde întâmpinarea oficialităţilor şi intonarea imnului de stat, un serviciu religios şi depuneri de coroane de flori, potrivit programului anunţat de Prefectură.

Evenimentul continuă apoi pe esplanda din faţa sediului Prefecturii, unde între orele 13.00 şi 14.00 va avea loc un nou ceremonial şi o paradă militară.

Astfel, după întâmpinarea oficialităţilor şi intonarea imnului de stat, vor fi rostite alocuţiuni, apoi va avea loc un concert al fanfarei ”Valurile Dunării” şi un recital al Mariei Crăciun, iar la final va fi parada militară şi a mijloacelor tehnice de intervenţie 

Manifestarile dedicate Zilei Nationale sunt organizate de Prefectura Galaţi şi Garnizoana Galaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.