Un pacient infectat cu Covid-19, internat la Spitalul "Victor Babeş” din Capitală, a refuzat să poate mască pentru a proteja cadrele medicale, tuşind către acestea şi spunându-le că este obligaţia lor să îl îngrijească. După ce conducerea spitalului l-a anunţat că va depune reclamaţie şi va face public comportamentul lui, pacientul a început să se conformeze regulilor, spune managerul Spitalului "Victor Babeş" din Bucureşti, Emilian Ioan Imbri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Dumnealui şi-a scos masca de câteva ori la rând când au intrat să-l îngrijească şi a tuşit spre ei spunând că este obligaţia noastră, a cadrelor medicale, să-l facă bine. I-am transmis domnului că, în momentul în care va părăsi spitalul, va avea din partea unităţii noastre o reclamaţie. Nu este vorba de plângere penală, pentru asemenea lucruri nu trebuie să faci plângere penală, că va avea o reclamaţie şi că voi face public acest comportament care, la vârsta şi la pregătirea domnului, îl face de ruşine, cum spune poporul nostru", a afirmat managerul Spitalului "Victor Babeş", Emilian Ioan Imbri, marţi, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Plus. 
 
El a precizat că, începând de marţi, pacientul este "cuminţel” după ce, probabil, a fost sunat de acasă de către rude care i-au comunicat că în presă se scrie despre comportamentul lui.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.