Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, că problemele de pe Tronsonul de autostradă A7 sunt cauzate de o defecţiune la un rost, problemele urmând a fi remediate în cel mai scurt timp. Orban a afirmat că autostrada era gata de dat în circulaţie, de aceea s-a şi decis deschiderea traficului. ”Nu avem obiceiul să ţinem tronsoanele de infrastructură pe care se poate da drumul la circulaţie ca muzeu”, a afirmat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, despre problemele apărute pe Tronsonul de autostradă A7 şi a afirmat: ”E o defecţiune la un rost care va fi remediată în cel mai scurt timp”. 
 
Întrebat de ce a fost deschisă circulaţiei autostrada, dacă nu era gata, premierul a precizat: ”A fost gata de dat în circulaţie, nu avem  obiceiul să ţinem tronsoanele de infrastructură pe care se poate da drumul la circulaţie ca muzeu. Din punct de vedere al dării în  circulaţie, decizia de dare în circulaţie a fost corectă”. 
 
Premierul a reafirmat că remedierea se va face imediat, iar responsabilul de lucrare va despăgubi şoferii care au suferit defecţiuni. 
 
Un rost nefinisat de pe varianta ocolitoare a Bacăului, inaugurată miercuri de preşedintele Klaus Iohannis şi de premierul Ludovic Orban, a provocat probleme şoferilor, care au solicitat intervenţia echipelor mobile de vulcanizare după ce şi-au stricat roţile autovehiculelor în groapa din asfalt. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere precizează că este vorba despre o eroare de fabricaţie, remediată de constructor şi că au fost instituite restricţii de viteză.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.