Premierul Ludovic Orban a făcut un nou apel la oameni să respecte măsurile de protecţie, precum distanţarea socială, purtarea măştii în spaţii închise şi normele de igienă. Şeful Executivului a adăugat că nu e cazul pentru o nouă relaxare, însă nu doreşte să fie impuse noi restricţii care ar dăuna economiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Să se protejeze, să respecte normele de protecţie sanitară. Sunt lucruri simple. Dacă ne îmbolnăvim, ducem boala acasă şi îi îmbolnăvim, în primul rând, pe cei dragi. Trebuie să fim responsabili şi să ne păzim de acest virus pervers”, a afirmat Ludovic Orban, într-o declaraţie de presă susţinută vineri la primăria Novaci din judeţul Gorj.

Acesta a adăugat că nu vrea ca economia să fie afectată şi astfel nu doreşte noi restricţii.

„Nu e cazul să ne gândim la relaxare, dar nu ne dorim nici restricţii şi, mai ales, nu ne dorim să mai afectăm economia în niciun fel. Economia trebuie să funcţioneze. În fiecare săptămână adoptăm toate actele normative pentru a transpune în practică planul de relansare economică”, a conchis Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.