Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că, la cum arată datele, ”falimentul RADET este iminent”. În replică, primarul general, Gabriela Firea, a spus că PNL este vinovat de situaţia financiară a regiei şi s-a întrebat de unde ştie premierul ce se va întâmpla luni, în instanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Ludivic Orban a declarat, miercuri seară, la B1 TV, că ”falimentul RADET este iminent”.

”După ştiinţa mea, luni trebuie să se pronunţe instanţa în procedura de faliment a RADET. Din punctul meu de vedere, după cum arată datele, falimentul RADET este iminent”, a spus şeful Guvernului.

În replică, primarul general, Gabriela Firea, a spus că PNL este vinovat de situaţia financiară a RADET, conducerea regiei fiind, ani de zile, asigurată de reprezentanţi ai acestuia partid.

”Avem, din păcate, un premier sadic, un premier care a fost viceprimar şi care teoretic ar trebui să cunoască problematica RADET pentru că este unul dintre oamenii care, indirect, a contribuit la situaţia financiară a RADET, prin prismafaptlui că, ani de zile, conducerea RADET a fost asigurată de PNL. Dacă cineva a dus la familemnt şi insolvenţă această regie, acel cinevase numeşte PNL.”, a spus Gabriela Firea, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Aceasta s-a întrebat dacă justiţia nu mai este independentă în România.

”De unde ştie domnul Orban ce se va întâmpla luni, ce va decide judecătorul sindic? (...) Eu cred că justiţia este liberă, iar judecătorul sindic este un om responsabil şi nu va da satisfacţie ordinului pe unitate pe care-l transmite la televiziuni, îaninte de primul tur domnul premier sadic Orban”, a mai spus Firea.
Aceasta a precizat că RADET a mai fost în faliment, dar asta nu înseamnă că oamenii vor rămâne peste iarnă fără agent termic.

Instanţa ar putea declara falimentul RADET şi luni, primăria Capitalei trebuie să fie conştientă de asta, a afirmat, miercuri, noul ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.