Opt angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea au fost confirmaţi, în ultimele ore, cu infecţie cu coronavirus, a anunţat, luni, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, aflat la Focşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ministrului Sănătăţii, este vorba despre un medic, 7 asistenţi şi dispeceri, contacţi ai unor angajaţi ai ISU Vrancea, diagnosticaţi cu COVID-19.

"Sunt anchete în desfăşurare, timpul de lucru la SAJ Vrancea e bine fracţionat, au necesarul pe care şi l-au completat cu echipamente, rămâne să evaluăm activitatea în perspectivă. Ei şi au coroborat personalul de acasă şi cel din concediu pentru a putea acoperi turele”, a declarat Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a mai declarat că urmează încă 3-4 săptămâni "destul de dificile”.

"Vom mai avea 3-4 săptămâni destul de dificile, suntem în urcare ca şi număr de cazuri. Acest număr de cazuri depinde şi de atitudinea concetăţenilor noştri, de izolare şi distanţare socială. E o perioadă în care trebuie să ne impunem să stăm izolaţi chiar dacă vin sărbătorile, iar vremea e frumoasă”, a spus, la Focşani, ministrul Sănătăţii.

În judeţul Vrancea sunt, potrivit ultimelor date de la Ministerul Sănătăţii, 134 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.