Opt angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au fost confirmaţi pozitiv Covid-19 în ultimele 24 de ore. Este vorba despre medici, asistente şi infirmiere, cele mai multe cazuri fiind semnalate în Secţia de Boli Infecţioase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, 23 cazuri de infectare cu Covid-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore, numărul total al pacienţilor de la debutul epidemiei ajungând la 276.

Bolnavii identificaţi în ultimele 24 de ore au vârste cuprinse între 39 şi 89 de ani, opt fiind angajaţi ai Spitalului Judeţean Buzău.

Cinci bolnavi confirmaţi în ultimele ore au intrat în contact cu alte cazuri, iar 10 sunt pacienţi simptomatici internaţi în Secţiile de Boli Infecţioase, Pneumoftiziologie sau Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

În judeţul Buzău se află în carantină instituţionalizată 31 de persoane, iar 1.561 sunt izolate la domiciliu. Din totaluld de 276 de cazuri identificate de la debutul epidemiei, 5 au murit, iar 145 s-au vindecat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.