O femeie în vârstă de 35 de ani, operator pe calculator într-o secţie de votare din municipiul Ploieşti, a ajuns la spital, duminică, după ce s-a accidentat în condiţiile în care scaunul pe care stătea în secţia de votare s-a rupt. Şi la Câmpina, un bărbat care face parte din biroul electoral al unei secţii de votare a fost dus la spital după ce a suferit un puseu de tensiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean Prahova, o femeie în vârstă de 35 de ani, operator pe calculator în secţia de votare numărul 91 din Ploieşti, s-a accidentat şi a fost dusă la spital după ce scaunul pe care se aşezase s-a rupt. Femeia a suferit un traumatism la un deget, conform primelor investigaţii.

Şi la Câmpina, un membru din biroul electoral al unei secţii de votare a fost dus de urgenţă la spital după ce a suferit un puseu de tensiune. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, este reprezentantul PSD în secţia de votare numărul 177 şi a fost dus la camera de primiri urgenţe a Spitalului Municipal Câmpina după ce i s-a făcut rău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.