Reprezentanţii mai multor entităţi, ONG-uri, firme private şi instituţii publice organizează o strângere de fonduri la studioul de fotografie Lightaholic (Piaţa Presei), în 8 noiembrie, de la ora 19.30, bani ce vor fi destinaţi copiilor şi animalelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apelul este adresat oamenilor simpli, antreprenorilor, politicienilor, sportivilor, jurnaliştilor ori artiştilor. "Nu există iubitori de oameni şi iubitori de animale. Trebuie să arătăm empatie şi respect tuturor fiinţelor de lângă noi. Iar atunci când e cazul, să dăm şi o mână de ajutor", spun organizatorii.

Din banii strânşi, o fată în vârstă de 15 ani, care suferă de nanism hipofizar, va fi ajutată să aibă o casă. În prezent, fata locuieşte cu mătuşa ei într-un spaţiu ce face parte din clădirea Şcolii Generale nr.1 din comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. De asemenea, jumătate din banii strânşi în seara de 8 noiembrie vor ajunge la animalele preluate şi salvate de Asociaţia Big Hearts Society şi Spitalul Veterinar Social HomlessAnimalHospital (Center of Hope).

O degustare de vin şi o expoziţie de fotografie vor fi organizate cu această ocazie. Lucrările, care în trecut au fost expuse la o galerie din Lisabona, dar şi la Galetia Galateca din Bucuresti, poartă semnătura a numeroşi fotografi români.

Organizatorii evenimentului sunt: Fundaţia Ilfov Împreună (Consiliul Judeţean Ilfov), Protecţia Animalelor CJ Ilfov, Homlessanimalhospital, Big Hearts Society, Spitalul Veterinar PetStuff, BMW România, The Lightaholic Studios. Iar implicaţiile tuturor sunt pro-bono. Pentru informaţii suplimentare, puteţi lua legătura cu organizatorii la numărul 0768784126 (Hilde Tudora).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.