Un adolescent în vârstă de 19 ani este cercetat de poliţiştii din Olt pentru zoofilie, fiind suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu o cabalină Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii s-au sesizat în urma informaţiilor apărute pe o reţea de socializare, privind un tânăr care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o cabalină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“La data de 18 ianuarie, Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavăţu ar fi întreţinut act sexual cu o cabalină”, a anunţat IPJ Olt.
 
Poliţiştii din cadrul Biroului  pentru Protecţia Animalelor au întocmit un dosar penal pentru zoofilie şi continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.