Cinci posturi de poliţie din judeţul Olt vor fi reabilitate, valoarea investiţiei ridicându-se la 200.000 de lei. Vor fi reparate acoperişurile, zugrăviţi pereţii, iar tâmplăria din lemn va fi înlocuită cu una PVC. Lucrările sunt estimate a se încheia la finalul lunii iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, în luna mai, au început lucrările de reabilitare la cinci posturi de poliţie comunale. 

În urma solicitării Serviciului Logistic, Inspectoratul General al Poliţiei Române a aprobat fonduri în valoare de 200.000 de lei, alocate efectuării de reaparaţii curente, necesare unor posturi de poliţie.

La posturile de poliţie Brebeni, Găneasa, Gârcov, Obârşia şi Tufeni vor fi efectuate lucrări pentru recondiţionarea acestora, prin înlocuirea tâmplăriei de lemn cu tâmplărie PVC cu geam termoizolant, repararea acoperişurilor, precum şi zugrăvirea pereţilor interiori şi exteriori ai acestora.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt intenţionează să finalizeze lucrările până la data de 30 iunie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.