O tânără de 27 de ani din Ucraina, refugiată la Galaţi împreună cu familia, a născut, joi, o fetiţă de 3,2 kilograme, la Maternitatea Galaţi. În aceeaşi unitate medicală au mai fost consultate 16 paciente din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tânăra a născut prin cezariană, iar operaţia a decurs fără probleme, atât mama, cât şi fetiţa aflându-se în stare foarte bună. 
 
"Este a doua femeie din Ucraina care naşte în spitalul nostru, prima fiind tot o fetiţă de 3 kilograme şi 700 grame. Au mai fost consultate alte 16 paciente din Ucraina, 10 în ambulator, mai multe consultate în camera de gardă", a declarat directorul Maternităţii "Buna Vestire" Galaţi, Costinela Georgescu.
 
Natalia Sokolova, tânăra mămică ucraineancă, este originară din Nikolaev, oraş puternic afectat de războiul din Ucraina, şi mai are un băieţel de 7 ani care se află alături de ea la Galaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.