O adolescentă în vârstă de 15 ani a încercat, joi, să iasă din ţară, folosind buletinul vecinei sale de 24 de ani, aceasta susţinând, după ce a fost descoperit falsul privind identitatea, că doreşte să ajungă la muncă, în Franţa, dar nu are posibilitatea pentru că este minoră, a anunţat Poliţia de Frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra a încercat să iasă din ţară, joi, dimineaţă pe la Punctul de Trecere a Frontierei din Borş, arată Poliţia de Frontieră. Ea era pasageră într-un autoturism iar, la graniţă, s-a legitimat cu o carte de identitate care le-a părut suspectă poliţiştilor. 

„Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că tânăra în cauză nu este cea din documentul prezentat, existând evidente diferenţe de fizionomie între persoana care s-a prezentat la control şi fotografia documentului, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul P. F. pentru cercetări”, arată Poliţia de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de fals privind identitatea, furt şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.