Numărul persoanelor din Centrul "Sfântul Ilie" din Galaţi care au murit în urma infectării cu coronavirus a ajuns la 9, în acest judeţ înregistrându-se până acum 15 decese. De asemenea, numărul îmbolnăvirilor de COVID-19 a crescut în Centrul pentru persoane vârstnice "Sfântul Spiridon" din Galaţi, unde acum sunt confirmaţi cu coronavirus cinci angajaţi şi opt bătrâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Liliana Iordăchescu, în azilul din Galaţi a mai murit o persoană asistată, o femeie, astfel numărul celor care au decedat în această unitate, aflată în carantină din cauza coronavirusului, ajungând la 9.

Confom reprezentanţilor DSP Galaţi, în cazul unui un alt bătrân din cei 67 rămaşi în azilul privat a rezultat un test pozitiv.

De asemenea, în Centrul "Sfântul Spiridon" din Galaţi au fost testate toate cele 67 de persoane angajate, iar cinci au fost confirmate cu coronavirus. De asemenea, au fost testate toate cele 139 de persoane vârstnice, 8 vârstnici fiind diagnosticaţi cu COVID-19.

Pe de altă parte, la nivelul ISU Galaţi, sunt 4 pompieri confirmaţi cu coronavirus. În urma anchetei epidemiologice făcute de DSP Galaţi, 31 de angajaţi ai ISU Galaţi au fost izolaţi cu familiile la domiciliu, în timp ce 17 nu necesită izolare.

În judeţul Galaţi sunt, în total, conform Prefecturii, 247 de persoane confirmate cu coronavirus, în timp ce Grupul de Comunicare Strategică susţine că sunt 229 de îmbolnăviri. De asemenea, acest judeţ are 15 decese din cauza coronavirusului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.