Un nou grup electrogen a fost instalat la Spitalul din Gherla, după o investiţie realizată de Consiliul Judeţean Cluj. Instalarea noului echipament protejează unitatea în cazul unei pene de curent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Consiliul Judeţean Cluj, instituţia a dotat Spitalul Municipal din Gherla cu un nou grup electrogen. 

”Am fost receptivi la nevoile instituţiei sanitare şi am decis să alocăm resursele financiare necesare pentru materializarea acestei investiţii ce va contribui la realizarea unui act medical de calitate precum şi la funcţionarea spitalului în condiţii optime", a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.  

Valoarea grupului electrogen este aproximativ 130.000 de lei iar finanţarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al CJ Cluj.  

Echipamentul a fost deja livrat, instalat şi pus în funcţiune. 

”Asigurarea continuităţii alimentării cu energie electrică este esenţială având în vedere faptul că în cazul unei întreruperi de curent este periclitată activitatea pe toate secţiile unităţii spitaliceşti, cu precădere în Secţia Medicină Internă – Compartiment Boli Infecţioase COVID-19 şi Secţia Chirurgie – ATI, Bloc Operator”, a mai transmis CJ Cluj.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.