Primarul general Nicuşor Dan anunţă că sunt aproape de finalizare lucrările la faţadă, finisajele exterioare şi cele pentru reconstruirea acoperişului la imobilul monument istoric de pe Bulevardul Elisabeta nr. 29, situat în centrul Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt aproape de finalizare lucrările la faţadă, finisajele exterioare şi cele pentru reconstruirea acoperişului la imobilul monument istoric de pe Bulevardul Elisabeta nr. 29. Clădirea este alcătuită din şase niveluri, subsol, mezanin, două etaje şi mansardă, are o suprafaţă de aproximativ 3.500 mp şi o curte cu suprafaţa de 1.400 mp”, precizează edilul într-o postare pe Facebook.
El subliniază că monumentul face parte din Ansamblul de Arhitectură Bd. Elisabeta, porţiunea cuprinsă între Bd. I. C. Brătianu şi Bd. Schitu Măgureanu.

”Aici a funcţionat şi Palatul fostei Eforii a Spitalelor Civile”, notează Nicuşor Dan.

Termenul estimat pentru finalizarea întregului proiect este afârşitul lunii aprilie a anului viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.