Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că a semnat în numele municipalităţii un protocol pentru 2 ani de zile cu Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, prin care Primăria Generală se angajează să promoveze donarea de sânge şi componente sanguine în Bucureşti, inclusiv în instituţiile aflate în subordinea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am semnat în numele municipalităţii un protocol pentru 2 ani de zile cu Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, prin care Primăria Generală se angajează să promoveze donarea de sânge şi componente sanguine în Bucureşti, inclusiv în instituţiile aflate în subordinea sa”, a scris primarul pe Facebook.
 
Potrivit primarului Capitalei, ”cu ajutorul ASSMB, Primăria a transmite mesaje informative online şi offline, va acorda sprijin logistic INHT în campaniile pe care le va derula şi va ajuta la conştientizarea importanţei donării de sânge şi componente sanguine.
 
”Îndemn toţi bucureştenii care pot s-o facă să doneze sânge, ajutând la însănătoşirea şi salvarea altor oameni”, mai spune Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.