Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat, împreună cu edilul sectorului 6 Ciprian Ciucu şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş, contractul de finanţare pentru managementul integrat al deşeurilor în Sectorul 6 al Capitalei. „Proiectul presupune amplasarea în sectorul 6 a unei reţele de 886 de puncte de colectare selectivă a deşeurilor, pe patru fracţii - plastic/metal, hârtie/carton, deşeuri bio şi deşeuri reziduale. Proiectul are o valoare de peste 130.000.000 de lei şi este realizat cu fonduri obţinute prin POIM”, a adăugat primarul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am semnat astăzi, alături de primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi de ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, contractul de finanţare pentru managementul integrat al deşeurilor în Sectorul 6 al Capitalei. Este un proiect extrem de important pentru Bucureşti şi sper ca în curând să avem în toate sectoarele din Capitală colectare selectivă şi o cantitate cât mai mică de deşeuri depozitate. Proiectul presupune amplasarea în sectorul 6 a unei reţele de 886 de puncte de colectare selectivă a deşeurilor, pe patru fracţii - plastic/metal, hârtie/carton, deşeuri bio şi deşeuri reziduale. Proiectul are o valoare de peste 130.000.000 de lei şi este realizat cu fonduri obţinute prin POIM”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
 
El a adăugat că „nu am fi putut avea acces la aceste fonduri europene nerambursabile dacă nu am fi creat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI), formată din cele 7 primării din Bucureşti. Felicit Primăria Sectorului 6 pentru această reuşită”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.