Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că podul principal din Parcul Tineretului care leagă Sala Polivalentă de întregul parc va fi deschis circulaţiei în luna mai. „Acesta nu a fost niciodată reparat de la construirea sa din anul 1974, fiind într-o stare avansată de degradare”, a mai precizat edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

„Suntem aproape gata cu lucrările la podul principal din Parcul Tineretului care leagă Sala Polivalentă de întregul parc. Acesta nu a fost niciodată reparat de la construirea sa din anul 1974, fiind într-o stare avansată de degradare. După lucrările făcute, aleile de sub pod au devenit accesibile şi pentru familiile cu copii mici în cărucioare. Podul va fi redat publicului în luna mai”, a spus Nicuşor Dan, miercuri, într-o postare video pe contul de Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.