Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că vor fi modernizate ambulatoriile a şase spitale aflate în administrarea PMB, cu fonduri din PNRR, iar proiectele au o valoare de 20,4 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Modernizăm şi dotăm ambulatoriile a şase spitale din administrarea Primăriei Capitalei, cu fonduri din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Este vorba despre proiecte în valoare de 20,4 milioane lei aprobate pentru finanţare prin PNRR, care vizează cabinetele medicale ambulatorii de la Spitalul de Copii Dr. Victor Gomoiu, Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş, Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, Spitalul Clinic Filantropia, Spitalul Clinic Sf. Maria şi Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook. 
 
Edilul general a mai spus că „prin utilizarea acestor fonduri, centrele ambulatorii vor beneficia şi de echipamente şi materiale destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.