Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat că mii de copii au „inaugurat” sala nouă a Teatrului Ion Creangă de la redeschidere şi până în prezent. „Teatrul Ion Creangă a fost un proiect plin de datorii, cu documente şi proiectări eronate şi care, după plata restanţelor şi corectarea erorilor de proiectare, a fost finalizat şi pus la dispoziţia copiilor şi părinţilor”, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mii de copii au «inaugurat» sala nouă a Teatrului Ion Creangă de la redeschidere şi până acum. Este vorba despre sala de teatru din Piaţa Amzei, care s-a deschis pentru public după 15 ani! Cei mai mici spectatori au acum la dispoziţie un teatru sigur, modern, precum şi o sală de spectacole care respectă toate cerinţele ISU, toate normele de siguranţă şi de confort”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă pe Facebook.
 
Edilul general a adăugat că „teatrul Ion Creangă a fost un proiect plin de datorii, cu documente şi proiectări eronate şi care, după plata restanţelor şi corectarea erorilor de proiectare, a fost finalizat şi pus la dispoziţia copiilor şi părinţilor”.
 
Pe 15 ianuarie, Teatrul „Ion Creangă” a redeschis Sala Mare din Piaţa Amzei. Evenimentul oficial, denumit „Teatrul Ion Creangă de poveste“, a avut loc de Ziua Culturii Naţionale, 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.