Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a avut o întrevedere cu membrii Consiliului director al Camerei de Comerţ Franceze în România (CCIFER) cărora le-a prezentat situaţia financiară a PMB, care este mult mai bună de când acesta a preluat mandatul. „Am făcut o trecere în revistă a marilor proiecte de investiţii cu accent pe infrastructură şi am punctat faptul că vom lansa în curând cea mai mare achiziţie în valoare de aproape 500 de milioane de euro pentru modernizarea a aproximativ 50 de kilometri de linii de tramvai”, a mai precizat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am primit astăzi cu bucurie vizita membrilor Consiliului director al Camerei de Comerţ Franceze în România (CCIFER) la Primăria Capitalei. Reprezentanţii companiilor franceze au dorit să înţeleagă proiectele de oportunitate la nivelul Bucureştiului pentru investitorii din Hexagon. Le-am prezentat situaţia financiară a Primăriei Capitalei care este acum considerabil mai bună decât în urmă cu doi ani când am preluat mandatul şi eram aproape de faliment. De asemenea, am făcut o trecere în revistă a marilor proiecte de investiţii cu accent pe infrastructură şi am punctat faptul că vom lansa în curând cea mai mare achiziţie în valoare de aproape 500 de milioane de euro pentru modernizarea a aproximativ 50 de kilometri de linii de tramvai”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
 
El a mai spus că au fost discuţii şi despre achiziţiile autobuzelor electrice, a troleibuzelor, despre trenul metropolitan precum şi despre alte proiecte în derulare sau viitoare, care vizează transformarea şi modernizarea oraşului.
 
„La rândul lor, oamenii de afaceri şi-au arătat deschiderea de a colabora cu PMB şi de a contribui cu expertiză în domenii precum creşterea eficienţei energetice pentru clădiri, mobilitate urbană, transport şi digitalizarea serviciilor publice”, a completat Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.