Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că Gabriela Firea şi PSD au început deja campania pentru alegerile locale, însă aceasta a uitat situaţia dezastruoasă în care a lăsat PMB. El a mai spus că Primăria Capitalei a început acest an cu zero datorii curente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Fostul primar, Gabriela Firea, se pare că a uitat situaţia financiară dezastruoasă în care a lăsat oraşul şi mă acuză că plătesc «datorii închipuite». Îi reîmprospătez memoria. Când am ajuns în primărie, am găsit un buget de 3 milioane de lei şi datorii curente de 3 miliarde de lei. Adică o datorie de 1.000 de ori mai mare decât bugetul. Din cele trei miliarde, 165 de milioane de lei erau neplătiţi pentru autobuzele Otokar. Creditele pentru investiţii erau blocate. Datoriile curente trebuiau plătite imediat. Conturile Primăriei erau blocate. Eram practic în faliment nedeclarat. Iar lista dezastrului poate continua”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că situaţia financiară este stabilă, în prezent, iar PMB a început anul cu zero datorii.
 
„Astăzi avem o situaţie financiară stabilă. Am început anul cu zero datorii curente, iar lucrările de investiţii sunt deblocate şi continuă. Înţeleg că Gabriela Firea a intrat în logica de campanie şi în stilul PSD distorsionează adevărul. Însă cifrele nu pot fi cosmetizate”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.