Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, în contextul finalizării unor noi lucrări la Pasajul Doamna Ghica, de miercuri, a fost deschisă circulaţia pe Şoseaua Colentina, atât pe linia de tramvai, cât şi pe carosabil, pe sensul de mers spre Obor. Circulaţia se va desfăşura pe toată durata sărbotorilor, până pe 9 ianuarie, însă apoi traficul va fi întrerupt pentru a fi montat tăblierul pe tronsonul care traversează linia de tramvai, a mai spus edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Având în vedere finalizarea unor noi lucrări la Pasajul Doamna Ghica, începând de astăzi, 21 decembrie, a fost deschisă circulaţia pe Şoseaua Colentina, atât pe linia de tramvai, cât şi pe carosabil, pe sensul de mers spre Obor. Circulaţia se va desfăşura astfel pe toată perioada Sărbătorilor, până pe data de 9 ianuarie. Începând cu această dată, traficul pe linia de tramvai va fi întrerupt în vederea montării tablierului pe tronsonul care traversează linia de tramvai”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
El a adăugat că, până în prezent, „au fost finalizate toate lucrările subterane şi cele de pe străzile adiacente, iar în acest moment se lucrează la asamblarea, sudarea şi montarea tronsoanelor de tablier metalic aferente structurii podului, conform graficului de execuţie”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.