Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că, în privinţa parcurilor, municipalitatea stă mult mai bine decât anul trecut pe zona de tuns iarba, el precizând că lucrările de investiţii care trebuie făcute în parcuri ţin mai mult de alei şi de pergole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că pentru unele lucrări de investiţii pe care doreşte să le realizeze în parcuri nu are încă banii necesari. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
"În ceea ce priveşte parcurile, pe zona de tuns iarba stăm mult mai bine decât anul trecut. Problema nu este neapărat că băncile sunt vechi, dacă mergeţi în Jardin de Luxembourg, o să vedeţi că tot sunt bănci sau scaune la fel de vechi, lucrările de investiţii care trebuie făcute în parcuri ţin mai mult de alei, ţin de pergolele care sunt deteriorate şi pe care am început să le schimbăm în Cişmigiu, ţin de maluri de lac, în Herăstrău, pentru care nu avem în momentul de faţă finanţarea pe care ne-am dori-o să le facem. Sunt lucrări de reparaţii, unele pe care o să vedeţi că o să le facem şi lucrări de investiţii pe care, pe măsură ce o să avem bani, o să le facem”, a afirmat Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.