Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a declarat, marţi după întâlnirea cei din PMP care sunt consilieri generali, că i-a asigurat că pe viitor va fi partenerul lor şi a adăugat că „este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ţine de noi ca să propunem un proiect politic în 2024 care să nu aducă o administraţie care a însemnat risipă, care a însemnat lucru de mântuială”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Încă de la începutul mandatului am avut o colaborare foarte bună cu consilierii generali de la PMP, parte din majoritatea cu PNL şi USR şi am o colaborare foarte bună cu oamenii din administraţie care sunt apropiaţi de PMP. Am discutat despre administraţia Bucureştiului. Am discutat despre chestiuni care ţin de termen scurt şi despre chestiuni care ţin de termen lung. Pe termen scurt avem o problemă şi avem resursele, oamenii pentru a face progrese în ceea ce priveşte infrastructura. Pe termen lung, Bucureştiul are nevoie de o finanţare pe care, din păcate, nu a avut-o în ultimii ani”, a afirmat Nicuşor Dan, în conferinţa de presă susţinută împreună cu Eugen Tomac şi alţi lideri din PMP. 

Edilul a mai spus că îşi doreşte să continue buna colaborare pe care o are cu PMP şi pe viitor.

„Legat de viitor, îmi doresc să continuăm această colaborare. I-am asigurat pe consilierii generali şi consilierii locali ai PMP cu care m-am întâlnit că sunt partenerul lor în viitor. Am venit la Primăria Generală. votat de un public de dreapta din Bucureşti. Cred că este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ţine de noi ca să propunem un proiect politic în 2024 care să nu aducă o administraţie care a însemnat risipă, care a însemnat lucru de mântuială, spoială, care nu a dus Bucureştiul acolo unde trebuie să ajungă”, a mai precizat Dan.

Nicuşor Dan a adăugat că dincolo de problemele şi soluţiile pentru Bucureşti, au fost discuţii cu PMP şi despre Republica Moldova şi procesul deschis la CJUE cu privire la opoziţia Austriei la aderarea României la Schengen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.