Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că va fi sesizată Comisia de disciplină pentru cercetarea unor angajaţi ai Direcţiei Urbanism a instituţiei. "Când informaţia a ajuns ieri în direcţie, unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente", arată Nicuşor Dan, menţionând că a fost sesizată Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am finalizat o evaluare a activităţii la Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câţiva angajaţi", a anunţat Nicuşor Dan, miercuri, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că a fost sesuzată Poliţia după ce un angajat a fugit din instituţie cu mai multe documente.

"Când informaţia a ajuns ieri în direcţie, unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecinţă, poliţia a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalităţile din trecut", a susţinut Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.