Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă vineri reparaţii la reţeaua de termoficare de pe Calea Griviţei, arătând că Termoenergetica înlocuieşte 550 de metri liniari din conducta cu diametrul de 500 mm din zona Podului Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
”Facem reparaţii la reţeaua de termoficare de pe Calea Griviţei. Concret, Termoenergetica înlocuieşte 550 de metri liniari din conducta cu diametrul de 500 mm din zona Podului Constanţa”, spune primarul pe Facebook. 
 
Nicuşor Dan arată că, pe toată perioada lucrărilor, care au început la sfârşitul lunii martie, consumatorii nu sunt afectaţi, pentru că beneficiază de o altă alimentare.
 
”Şantierul a avut mai multe puncte de lucru şi de acces în subteran, o parte dintre acestea fiind deja închise, iar terenul readus la starea iniţială. Finalizarea lucrărilor depinde de situaţia de la faţa locului, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor vechi de peste 50 de ani”, mai spune edilul Capitalei. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.