Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că PMB foloseşte soluţii de securitate pentru protecţia sistemelor informatice oferite gratuit de Bitdefender achiziţionate în luna iunie. După ce va expira această perioadă de 12 luni de gratuite, instituţua va cumpăra şi folosi produse şi servicii software de tip antivirus de altă provenienţă decât Rusia, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primăria Capitalei foloseşte din 23.06.2022 soluţii de securitate pentru protecţia sistemelor informatice oferite gratuit de Bitdefender. După expirarea perioadei de gratuitate de 12 luni, vom achiziţiona şi vom utiliza produse şi servicii software de tip antivirus de altă provenienţă decât Federaţia Rusă”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că i se pare binevenită iniţiativa legislativă a Guvernului care stabileşte cadrul juridic şi instituţional necesar în vederea interzicerii în România a achiziţionării şi utilizării de către autorităţile şi instituţiile publice a produselor de tip antivirus care provin din Rusia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.