Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, prin proiectul de rectificare bugetară pe care îl va supune aprobării consilierilor generali în şedinţa CGMB de miercuri, a fost alocată suma de 11,3 milioane lei pentru realizarea exproprierilor necesare execuţiei etapei a doua a proiectului Străpungere Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu. El a adăugat că fostul edil Gabriela Firea pretinde că a lăsat acest proiect „la cheie”, însă a uitat să lase şi banii necesari realizării acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Prin proiectul de rectificare bugetară pe care îl voi supune aprobării consilierilor generali în şedinţa CGMB de miercuri, 31 august 2022, am alocat 11,3 milioane lei pentru realizarea exproprierilor necesare execuţiei etapei a doua a proiectului Străpungere Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu. Etapa a doua presupune lărgirea la trei benzi pe sens a străzii Iuliu Haţieganu, între pasajul peste Dâmboviţa şi Calea Vitan, pe o lungime de 1,3 kilometri. Vom realiza străpungerea Nicolae Grigorescu – Splaiul Dudescu în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 şi Primăria Sectorului 4: Primăria Capitalei finanţează exproprierile, iar primăriile celor două sectoare vor asigura execuţia lucrărilor. P.S. Gabriela Firea pretinde că ne-a lăsat acest proiect la cheie. A uitat un mic detaliu: să lase şi banii necesari”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.