Primarul general Nicuşor Dan a afirmat, întrebat marţi ce a cauzat problemele de furnizare deficitară a agentului termic în Sectorul 2, că de data aceasta a fost vina ELCEN. . „A fost o avarie repetată la CET Sud. Nu numai că a fost o avarie, a fost o avarie cu promisiunea de reparare care s-a reparat şi s-a rupt din nou”, a explicat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost o avarie la CET Sud. După cum ştiţi, avem un furnizor, ELCEN, prin cele patru CET-uri şi avem un transportator, Termoenergetica. Ei au fost foarte corecţi, de câte ori a fost vina Termoenergetica şi nu a ELCEN am spus că e vina noastră şi nu a ELCEN. De data aceasta a fost vina ELCEN. A fost o avarie repetată la CET Sud. Nu numai că a fost o avarie, a fost o avarie cu promisiunea de reparare care s-a reparat şi s-a rupt din nou.  E vorba despre conductele care ies din CET Sud, de aceasta a fost întârziat momentul în care am promis noi că dăm apa caldă. Integral din această cauză a fost”, a declarat Nicuşor Dan, întrebat marţi despre subiect la inaugurarea unei pasarele pietonale ce leagă Sectorul 4 de oraşul Popeşti-Leordeni.

Chestionat când va fi remediată problema, primarul general al Capitalei a răspuns: „E vorba despre o chestiune de pe o zi pe alta”. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.