Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că, în prima zi, încă de la primele ore sunt peste 300 de elevi înscrişi în proiectul PMB „Vacanţă activă în Bucureşti”. El a oferit şi informaţii utile despre locul unde sunt cele cinci spaţii în sectoarele Capitalei unde copiii pot desfăşura activităţi diverse, precum vizionarea de spectacole, jocuri creative, exerciţii de dezvoltare personală, lucru manual şi alte lucruri, toate desfăşurându-se în condiţii de protecţie sanitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mă bucur că, deja din prima zi, proiectul nostru, ”Vacanţă activă în Bucureşti”, a stârnit interesul părinţilor şi elevilor bucureşteni. Încă din primele ore avem peste 300 de elevi înscrişi.
 
Pentru cei interesaţi, care au nevoie de o mână de ajutor în perioada vacanţei din această lună, las aici cele două link-uri unde găsesc formularele de înscriere: https://bit.ly/3urrame - pentru locaţiile Proedus, respectiv https://bit.ly/3mljD5m - pentru locaţiile Operei Comice pentru Copii.
 
Ca să aveţi la îndemână şi informaţii despre locul unde se găseşte fiecare dintre cele 5 spaţii, acestea sunt: Muzeul Copiilor (situat în sectorul 3, pe Bulevardul Decebal), hub-ul educaţional Proedus de la AFI Cotroceni (la limita dintre sectoarele 5 şi 6), Opera Comică pentru Copii (pe Calea Giuleşti, în sectorul 6), Sala Palatului (sectorul 1, un spaţiu adiacent) şi sediul Corului Naţional de Cameră Madrigal (în sectorul 4).
 
Ne-am asigurat că se vor respecta toate măsurile de siguranţă necesare în această perioadă şi că cei mici vor avea parte de timp de calitate petrecut în compania colegilor noştri, vor viziona spectacole, se vor distra împreună cu actori profesionişti, vor avea parte de jocuri creative, exerciţii de dezvoltare personală, lucru manual şi alte asemenea activităţi recreative”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.