Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, miercuri, că se continuă lucrările la străzile din Bucureşti, fiind făcute reparaţii la carosabil şi trotuare. De asemenea, s-a intervenit pentru remedierea defecţiunilor la semaforizare, în 59 de intersecţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Continuă lucrările pentru desfăşurarea traficului rutier şi pietonal în condiţii de siguranţă. În ultima săptămână, Administraţia Străzilor Bucureşti a executat reparaţii în carosabil pe mai multe artere din Capitală, printre care Piaţa Unirii 1, Bd. Dacia, Bd. Unirii, Splaiul Unirii, Splaiul Independenţei, Piaţa Gemeni, Drumul Sării, Şos. Kiseleff, Calea Giuleşti, Str. Matei Basarab, Str. Doamna Ghica”, a scris, meircuri, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Potrivit acestuia, se lucrează totodată şi la reparaţiile trotuarelor din zona centrală.

”De asemenea, au fost trasate marcaje pentru parcările destinate persoanelor cu dizabilităţi pe străzi precum Ion Câmpineanu şi Bd. Dinicu Golescu, dar şi marcaje pentru trecerile de pietoni în 49 de locaţii, de exemplu Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Lascăr Catargiu, Calea Griviţei, Şos. Vergului. Totodată, au fost trasate şi marcaje pentru staţiile de autobuz. Câteva exemple: pe str. Doamna Ghica/ Râul Colentina, str. Băiculeşti / Combinatul Fondului Plastic, Şoseaua Chitilei / str. Maica Teofana”, a mai transmis priamrul general.

Acesta anunţă că, în aceeaşi perioadă, Administraţia Străzilor a intervenit pentru remedierea deficienţelor la instalaţiile de semaforizare din 59 de intersecţii.

Pogtrivit primarului general şi echipajele Companiei Municipale Iluminat Public au efectuat 128 de intervenţii în teren, acoperind toate cele şase sectoare ale Capitalei, pe străzi şi bulevarde precum Bd. Camil Ressu, Bd. 1 Mai, Bd. Basarabia, Şos. Iancului, Bd. Chişinău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.