Primarul general al Capitalei a anunţat că a început campania de sterilizare a pisicilor fără stăpân, derulată de către PMB, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA). Edilul a adăugat că această campanie se derulează conform proiectului votat de cetăţeni şi declarat câştigător în cadrul procesului de bugetare participativă organizat de Primăria Municipiului Bucureşti şi are un buget de 500.000 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sterilizăm gratuit pisicile fără stăpân, din Bucureşti! Astăzi am început campania de sterilizare a pisicilor fără deţinător, derulată de Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), în parteneriat cu clinica veterinară Sache Vet. Clinica veterinară mobilă se va afla în perioadele 20-23 octombrie şi 27-30 octombrie, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan Bucureşti, urmând ca apoi să se deplaseze în alte zone, astfel încât să ajungă în toate sectoarele Capitalei”, a sctris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
El a mai spus că pisicile vor fi capturate de personalul clinicii veterinare, dar pot fi prinse şi de oricine doreşte să se implice şi să le aducă la clinica mobilă.
 
„Pentru sterilizare, este nevoie de programare la numărul de telefon 0751.596.199, unde se poate suna de luni până vineri, de la ora 10:00 la ora 18:00. Sterilizările se fac de luni până joi, de la ora 10:00 la ora 15:00. Campania de sterilizare se derulează conform proiectului votat de cetăţeni şi declarat câştigător în cadrul procesului de bugetare participativă organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, având un buget de 500.000 de lei”, a completat Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.