Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă o nouă versiune a aplicaţiei de plată a parcărilor administrate de municipalitate, care permite plata parcării fără cont, achitarea în avans a taxei şi plata simultană pentru mai multe maşini

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Compania Municipală Parking a lansat o nouă versiune a aplicaţiei de plată a parcărilor administrate de Primăria Capitalei.  Noua versiune permite plata parcării fără cont, achitarea în avans a taxei şi plata simultană pentru mai multe maşini”, transmite Nicuşor Dan.
Noua aplicaţie conţine o hartă interactivă a oraşului care îi ajută pe utilizatori să identifice cele mai convenabile locuri de parcare în funcţie de locul în care se află, precum şi disponibilitatea acestora.
Potrivit statisticilor Companiei Municipale Parking, procentul de utilizare a formelor digitale de plată a crescut în ultima perioadă cu 80%, ceea ce înseamnă că şoferii bucureşteni preferă să apeleze la acest tip de aplicaţii, remarcă primarul gemeral.
Noua versiune a aplicaţiei se poate descărca despre AppStore şi Google Store.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.