Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, de când a preluat mandatul de edil general, au fost triplate veniturile la buget din exploatarea Arenei Naţionale. El a mai spus că a fost încasată suma de patru milioane de euro din închirierea stadionului pentru evenimente sportive sau culturale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am triplat veniturile aduse la buget din exploatarea Arenei Naţionale. De la preluarea mandatului până în prezent, în ultimii doi ani şi jumătate, am încasat 4 milioane de euro din închirierea stadionului pentru evenimente de anvergură, sportive sau culturale. Comparativ, în cei trei ani precedenţi (perioada 2018 – 2020), încasările au fost de doar 1,2 milioane euro”, a scris, Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Edilul a mai spus că, „până la finalul anului, această sumă va creşte considerabil, având în vedere faptul că sunt programate evenimente de amploare, inclusiv două concerte la care va participa cu siguranţă un public numeros, atât bucureşteni, cât şi turişti”.

El a adăugat că au fost necesare investiţii care să asigure buna funcţionare a stadionului Arena Naţională şi să atragă cât mai mulţi organizatori de evenimente.

„Pentru a atrage organizatorii de evenimente şi a creşte numărul acestora, sunt necesare şi investiţii care să asigure buna funcţionare a stadionului. Astfel, la începutul acestei luni, am reparat cubul cu sistemul de ecrane led, având în vedere faptul că sistemul de afisaj era uzat şi depăşit din punct de vedere tehnic”, a conchis Dan.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.