Primarul general al Capitale, Nicuşor Dan, anunţă, joi, că reîncep lucrările de reabilitare la Teatrul Ion Creangă, sala din Piaţa Amzei, după 10 ani de blocaje. Şantierul se va deschide luni, 20 iunie, şi va dura 3 luni, valoarea lucrărilor depăşind 4,6 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Reîncepem lucrările de reabilitare la Teatrul Ion Creangă, sala din Piaţa Amzei. Am semnat toate documentele necesare astfel încât lucrările de reabilitare la Teatrul Ion Creangă, una dintre cele mai apreciate instituţii de cultură din Capitală, să fie reluate, după mai bine de 10 ani de blocaje”, a anunţă, joi, Nicuşor Dan.  

Acesta a precizat că este vorba de sala de spectacole din Piaţa Amzei, care este închisă din 2009.  

Clădirea a fost construită în anul 1935, are aproximativ 2800 mp şi e formată din 3 tronsoane, unul de 4 etaje şi 2 de două etaje. Sala are o capacitate de 250 locuri.  

Primarul a explicat că lucrările vor începe luni, 20 iunie, şi vor dura 3 luni, iar valoarea lor se ridică la 4,6 milioane de lei. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.