Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că au fost atribuite contractele de achiziţie publică pentru serviciile de elaborare DALI, documentaţii de avizare a lucrărilor de intervenţii, în vederea reconfigurării a două intersecţii importante din Bucureşti, fiind vorba despre intersecţia Şos. Colentina - şos. Fundeni - şos. Andronache - str. Gherghiţei din sectorul 2) şi intersecţia Piaţa Libertăţii din sector 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am atribuit contractele de achiziţie publică pentru serviciile de elaborare DALI (documentaţii de avizare a lucrărilor de intervenţii), în vederea reconfigurării a două intersecţii importante din oraş. Este vorba despre intersecţia Şos. Colentina - şos. Fundeni - şos. Andronache - str. Gherghiţei (sector 2) şi intersecţia Piaţa Libertăţii (sector 4). Aceste documentaţii vor sta la baza întocmirii ulterioare a proiectului tehnic pentru execuţia lucrărilor. Termenul de realizare a DALI este de 120 de zile calendaristice de la data ordinului de începere”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
El a adăugat că în cele două intersecţii care vor fi reconfigurate se regăsesc acum artere foarte aglomerate - şoseaua Colentina, şoseaua Fundeni, şoseaua Andronache (care face legătura între Centura Bucureşti şi cartierul Colentina) şi strada Gherghiţei (care face legătura între Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti şi şoseaua Colentina).
 
„Modernizarea lor va aduce o îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie şi transport, asigurând o fluidizare a traficului, mai ales pentru zilele si perioadele orare extrem de aglomerate. Reconfigurarea celor două intersecţii face parte dintr-un program mai amplu al Primăriei prin care ne propunem să modernizăm şi să degajăm traficul din Bucureşti”, a mai precizat edilul general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.