Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a anunţat luni începerea lucrărilor de consolidare la o clădire de locuinţe din sectorul 5, el precizând că fondurile sunt alocate din PNRR iar valoarea investiţiei este de 10 milioane de lei, plus TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat într-o conferinţă începerea consolidării la imobilul din strada Baltagului nr. 17, din sectorul 5, o clădire rezidenţiala multifamilială, construită în anii 50.

El a precizat că fondurile sunt alocate din PNRR iar valoarea investiţiei este de 10 milioane de lei, plus TVA. În această sumă intră consolidarea propriu-zisă, eficientizarea energetică a clădirii şi panourile şi schimbarea sistemului de încălzire, a precizat primarul.

”Administraţia pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic a tras 300 de milioane de lei, prin PNRR, pentru consolidări şi eficientizare energetică şi 600 de milioane de lei din Programul Naţional al Ministerului Dezvoltării. Avem documentaţii pregătite pentru a participa la toate fazele următoare ale programului naţional”, a spus Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.