Ministrul Apărării, Nicolae CIucă, a anunţat, sâmbătă seră, că Ministerul se alătură mişcării ”Ora planetei”, toate luminine care nu sunt necesare din instituţie fiind stinse. ”Stingem lumina şi activăm timp de o oră camerele cu infraroşu şi pe cele termice... Vom fi astfel cu lumina stinsă dar vom veghea în continuare”, a transmis ministrul Apărării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Stingem lumina, dar nu plecăm acasă! Ministerul Apărării Naţionale se alătură, în această seară, celei mai mari iniţiative la nivel global pentru a demonstra împreună că ne iubim Planeta! Protejăm astfel natura, fiecare dintre noi separat şi împreună, alături de Armata României. Vă invit să participaţi la această iniţiativă şi, de la 20.30 până la 21.30, să stingeţi toate luminile sau, cel puţin, cele care nu vă sunt necesare. Timp de o oră, prin această acţiune, vom îmbrăţişa împreună Planeta! În acest interval toate luminile din clădirile Ministerului Apărării care nu sunt necesare se vor stinge”, a scris, sâmbătă sară, pe Facebook, Nicolae CIucă.

Ministrul afirmă că acţiunile e apărare continua, coar şi cu luminile stinse.

”În această noapte stingem lumina şi activăm timp de o oră camerele cu infraroşu şi pe cele termice... Vom fi astfel cu lumina stinsă dar vom veghea în continuare şi ne vom desfăşura misiunile de apărare a ţării! În această seară vom apăra şi Planeta, vom preţui resursele şi ne vom reconecta cu natura”, a mai scris Ciucă.

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.