Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, că România analizează posibilitatea de a sprijini Ucraina cu echipamente militare. El a precizat că ţara noastră a oferit un prim set de ajutoare ţării vecine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că la reuniunea miniştrilor Apărării din 40 de ţări s-a discutat despre cerinţele şi nevoile Ucrainei. 

”România a avut un prim set de ajutoare care a fost oferit Ucrainei, iar în acest moment, în urma reunirii miniştrilor Apărării, la Ramstein unde aproximativ 40 de ţări au participat, s-au discutat cerinţele şi nevoile din partea Ucrainei”, a declarat Nicolae Ciucă. 

Premierul a subliniat că în această perioadă se analizează, la nivelul MApN posibilităţi de prijin pentru Ucraina, cu echipamente.  

”Analizăm, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, posibilităţile de sprijin (pentru Ucraina -n.r.) cu echipamente şi atunci când vom lua o decizie, o vom face publică”, a declarat Nicolae Ciucă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.